SvenskaKina
  ALO
Industrivägen 10
SE-792 32 MORA
phone: +46 250 94900 fax:     +46 250 18332

  Start
ALO Today
ALO History
ALO News
ALO New products
ALO Products
ALO Showroom
ALO Second hand
ALO Financial
My ALO Page
Technical support
Deliveries
References
Representatives
Partners
Saw doctor
Policy
Sign up ALO News
Media and Download
Lediga jobb på ALO
Elmontör
Contact form
Contact us
Meet our people
How to find ALOALO Center AB i Mora är en världsledande leverantör av utrustning och tillverkningsanläggningar till sågbladsindustrin. Vi har en lång gedigen historia som startade redan 1938 i Orsa. Idag finns vi i Mora och är ett privatägt bolag. Vi är ett exportföretag och handlar främst med Kina och USA. 

 

Elmontör

 

Ta en titt på ALO

 

Är du teknikintresserad och praktiskt lagd? Vill du ingå i ett sammansvetsat team och ett internationellt företag med möjligheter att resa i tjänsten? Nu söker ALO Center AB i Mora en mekanisk montör, låter detta intressant – sök tjänsten!

Arbetsuppgifter
Arbetet omfattar montering av maskiner samt medverka i utvecklingen av nya maskiner tillsammans med våra konstruktörer. Efter en tids erfarenhet även provkörning/trimning av maskin med tillbehör inför kundgodkännande. För rätt person finns goda chanser till vidareutveckling inom företaget. I tjänsten ingår även resor för utbildning och installation hos kunder över hela världen.

Utbildning/Erfarenhet 
Elmontör
För att lyckas i rollen som elmontör hos oss ser vi gärna att du som söker har en relevant utbildning. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper inom styr och regler samt svagström. Goda kunskaper inom ritningsläsning samt engelska är ett krav.

I urvalsprocessen kommer vi lägga mycket stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, engagemang samt förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt.

Ansökan
Skicka din ansökan senast 31 maj till personal@alocenter.se urval sker löpande, tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare än sista ansökningsdatum. Vid frågor kontakta Anna Frosch på telefon: 070-591 61 00 eller mail: personal@alocenter.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.